عرضه عمده پارچه کتان کشی از طریق برخی از فروشگاه ها در شهر اصفهان با قیمت کارخانه ای صورت گرفته است.
کتان های کشی به صورت ساده و یا طرح دار بافته و تکمیل می شوند. طرح های این منسوجات یا گلدار بوده و یا با اشکال زیبایی منقش شده اند.
استفاده از پارچه کتان کش در تمامی فصل های سال انجام می شود و مانتو و شلوار های بسیار شیک توسط تولیدی های مختلف دوخته و به بازار های کشور ارسال می شوند.
منسوجات کتان به دلیل داشتن درصد بالای نخ پنبه ای خنک بوده و حتی در سرما نیز عایق خوبی برای عدم نفوذ هوای سرد به بدن می باشد که همین دلیل باعث شده تا از آن در تمامی شهر های کشور با هر آب و هوایی استفاده شود.
اصفهان به عنوان قطب برتر صنعت بافندگی و نساجی کشور نمونه های زیبایی از این منسوجات را تولید و با بهترین قیمت به بازار های فروش عرضه داشته است.
شما عزیزان متقاضی این منسوجات و نمونه های دیگر از پارچه های لی کشی و ویسکوز کش می توانید از طریق این مرکز پارچه های مختلف را با قیمت کارخانه ای خریداری نمایید.



