دکمه های مخفی که برای خیاطی و دوخت لباس از آن ها استفاده می شود با توجه به نوع مصرف تقسیم بندی می شوند. مدل های ریلی عمدتا برای مانتو و چادر کاربرد دارند که در فروشگاه ها موجود است.
اگر به بازار عمده فروشی لوازم خیاطی خرازی سر زده باشید متوجه شده اید که دکمه ها در مراکزی جدا از سایر لوازم به فروش می رسند. البته این قضیه در مورد مدل های مخفی دکمه لباس صحت ندارد.
به این معنا که در صورت نیاز به خرید این نمونه ها باید فروشگاه های عمده فروشی لوازم خیاطی اولیه را مورد جستجو قرار دهید.
در میان انواعی که برای دوخت لباس استفاده می شوند یک نوع خاص با نام دکمه ریلی در اختیار مشتریان قرار داده می شود. نورهایی به عرض یک سانت با تعداد مشخصی دکمه برروی آن که در قسمت مخفی لباس دوخته می شود.
عرضه آن ها در فروشگاه به صورت رول های چند ده متری است که در رنگ های مختلفی وجود دارند. البته باید خاطر نشان کرد رنگ های سفید و مشکی با میزان سفارش بیشتری روبرو بوده و بنابراین در حجم بالاتری عرضه می گردند.



