فروش عمده پارچه ابریشمی گلدار معمولا برای شال یا روسری کاربرد دارد که تولیدکنندگان به دنبال سورس اصلی تامین تولید یا واردات آن خواهند گشت.
پارچه های ابریشمی خام تا همین چند سال پیش جزو تولیدات داخلی قرار می گرفت که بسیار کالای مهمی در امر صادرات بود، به طوریکه تیراژ بالای ابریشم مورد نیاز اروپایی ها را نساجی های ایرانی تامین می کردند اما با به وجود آمدن تحریم ها و کم شدن پیله های ابریشم و بالا رفتن هزینه های اولیه جهت تولید پارچه ابریشم میزان تولید داخلی به حداقل رسید و تجار مجبور به واردات انواع پارچه ابریشم گرفتند.
پارچه ابریشمی گل دار
پارچه های خام ابریشمی گلدار که با الیاف و نخ رینگ بافته شده اند اکثرا مصنوعی هستند و خیلی کم در داخل ایران شاهد تولید ابریشم خالدار گلدار هستیم که بتوان بر روی آن چاپ زد اما مدل های مصنوعی که با ماشین بافته می شوند به سادگی قابلیت این را دارند که گلدار باشند و هر چاپی که مشتری دلخواهش بود را بر روی سطح خود بپذیرد.
اگر قرار است برای تولید شال یا روسری پارچه ابریشم ساده با رنگبندی کامل و همچنین طرح گل دار آن را خریداری کنید بهتر است به دنبال وزن های پایین ابریشم باشید زیرا هرچقدر وزن پارچه بالا برود طبیعتا ضخیم تر شده و دیگر به درد تولید شال و روسری نخواهد خورد بلکه باید در تولید پوشاکی همچون مانتو یا کت شلوار آن را مورد استفاده قرار داد.



