فروش پارچه حوله ای نازک به تازگی در ایران آغاز شده است و جزو جدیدترین محصولات حوزه نساجی کشور است.
پارچه های حوله ای معمولا برای تولید انواع حوله به کار می روند که به تازگی مدل نازکی از آن تولید شده که غیر از مصرف پزشکی در بیمارستان و مراکز درمانی یا هتل ها و رستوران در تولید دمپایی های روفروشی مانند شکل روبرو یا دستمال سفره نیز به کار می رود.
پارچه حوله ای
پارچه های حوله ای که به تازگی به عنوان پارچه آبگیر نیز در بازار معرفی شده اند با طرح جدید عرض 7 سانتی متر دارند که اگر دولایه آن را باز کنیم 14 سانتی خواهد شد و برای دستمال سفره کاربرد دارد که البته در حوله های جیبی و ارگانی نیز از همین مدل پارچه حوله ای استفاده خواهند کرد.
به صورت تقریبی هر 50 سانتی متر آن نزدیک 10 گرم وزن دارد یعنی میانگین هر یک کیلوگرم این پارچه 50 متر پارچه است و در رول های یک کیلویی ارائه می گردد که به عنوان پارچه تنظیف نیز می تواند به مشتریان در حوزه صنعت و معدن یا کارخانجاتی که به آن نیاز دارند معرفی گردد.
از این مدل پارچه جدید که ضخامت فوق العاده پایینی دارد و از نظر تئوری شبیه ترین کار به اسپان باند است را می توان در بین خانواده پارچه حوله ای جا داد و همان ویژگی و خاصیت ها را برایش در نظر گرفت. با اینکه نازک است اما قدرت جذب آب بالایی دارد و برای دستمال سفره یا دمپایی های روفروشی پارچه ای بهترین گزینه ای است که شما انتخاب خواهید کرد.




