5afa5675f48510fe7e6de5a3e210e7f3

واردات پارچه های لباس کردی از دبی

admin
۳۰ آگوست ۲۰۱۷
۰ دقیقه مطالعه

هر ساله شاهد واردات تیراژ بسیاری از انواع پارچه های لباس کردی از طریق شهر دبی در کشور امارات به وسیله تجار استان های غربی کشور هستیم.
شهر هایی مانند بانه، مریوان، سقز، کامیاران، جوانرود، پاوه یا پیرانشهر و نقده به همراه قصر شیرین جزو مراکز مرزی کشور هستند که در غرب به عنوان منطقه کردنشین کشور نیز محسوب می شوند و طبیعتا بیشترین تیراژ واردات پارچه های لباس کردی را نیز از همین ناحیه شاهد هستیم.

پارچه کردی دبی

شهرستان کامیاران از نظر موقعیت جغرافیایی نقطه کاملا مرزی نیست بلکه یک چهار راه کاملا تجاری است که در راه کربلا یا همان جاده معروف ابریشم قرار داد. بین دو مرکز استان سنندج و کرمانشاه قرار دارد که از سمت غرب یا چپ به جوانرود و روانسر متصل است و از سمت شرق نیز به شهر سنقر منتهی می شود.
مرکز بزرگی از پارچه های کردی شده است که از دبی به داخل ایران می آید.
بالغ بر 200 الی 250 مغازه پارچه لباس کردی در این شهر کوچک وجود دارد که همه جزو تجار و واردکنندگان پارچه های مجلسی کردی از دبی هستند. به طوریکه هر هفته تعدادی از آنها دبی بوده و به این ترتیب جدیدترین طرح های پارچه در دبی را برای ایرانی ها از کامیاران آغاز خواهیم کرد.

پارچه کردی دبی

توجه داشته باشیم که اگر قرار است از مد و بازار پارچه های کردی در دبی باخبر شویم نیازی نیست حتما پاسپورت گرفته و به کشور امارات سفر کنیم بلکه از طریق شهرستان کامیاران کاملا به روز آخرین طرح پارچه های مجلسی دبی را به دست خواهیم آورد و با بازار رقابتی که آنجا به راه افتاده است به صورت تقریبی هم نرخ با خود دبی خریدمان را انجام خواهیم داد.

✍️ نظر خود را بنویسید