74c560b7199452e37f4be4b6982fad00

پخش عمده شلوار پارچه ای مردانه

admin
۰۵ نوامبر ۲۰۱۵
۰ دقیقه مطالعه

تولیدکنندگان عمده شلوار های پارچه ای در کشور، توانسته اند بازار پوشاک را از بابت اینگونه محصولات به خوبی تامین کنند و خرید و فروش آنها را افزایش دهند.
همیشه بر این اصل باید استوار بود که جنس داخلی ، اولویت فروش بالایی نسبت به مدل خارجی دارد؛ حتی اگر گران باشد.
البته این موضوع را باید در نظر گرفت که فروش به هر قیمتی صحیح نیست؛ اگر تولید داخلی بی کیفیت باشد ، قطعا ارزان بودنش نیز گره از کارش باز نمی کند و فروش آن لنگ خواهد زد؛ اما اگر مقوله کیفیت قیمت به خوبی با هم تناسب داشته باشند ، آن وقت می توان تبلیغات حقیقی را به مشتریان ارائه داد و اعتماد آنان را به راحتی جلب کرد.
این امر پیش از این در مورد لباس های ایرانی صدق نمی کرد؛ اما با همیاری بنک داران دلسوز و همت تولیدکنندگان بزرگ در کشور ، تبلیغات خوبی در حوزه معرفی پوشاک ایرانی انجام شد و مشکل فروش اجناس داخلی نیز کم کم حل گردید.

✍️ نظر خود را بنویسید