معمولا بافندگان تولیدی پارچه های گردباف از جمله پنبه لاکرا، یک رو و دورو
در بازار به حساب خواهند آمد که اکثر سفارشات آن ها به صورت مزدی خواهد
بود.
اگر به بازار کار و معاملات بافندگی های کشور دقیق شوید، می بینید که بعضی از آن ها به صورت شرایطی و اقساط درازمدت کار می کنند، و یا نالان از وضع خراب بازارشان هستند، در حالی که قدرتمندان این حوزه روز به روز بر سفارش و تیراژ بافت آن ها افزوده می شود.
می دانید علت چیست؟
در امر بافت خصوصا به صورت مزدی صادقانه تقلب را کنار بگذارید و به این شکل که چند نمونه اول را سالم و صحیح تحویل مشتری دهم و سپس برای ارقام بالای او از کار بزنم و یا این که کیفیت را پایین بیاورم، کار نکنید زیرا به سادگی و عین آب خوردن یک مشتری دائمی خود را از دست خواهید داد.
سعی کنید سفارشات خود را در موعد مقرر تحویل دهید، و انصاف را در اعلام هزینه هایتان رعایت کنید، به این فکر کنید که یک مشتری دائمی برای شما سود های بیشتری خواهد داشت تا این که فقط یک بار و برای آخرین بار از شما خرید داشته باشد.
مواظب اعتبار کارتان باشید، در بازار پوشاک اعتبار حرف اول را می زند.
به یاد بسپارید که یکی از فعال ترین خط تولید های گردباف متعلق به سایت بازار پوشاک ایران می باشد، زیرا علاوه بر کارگاه خود با تولیدی های زیادی که حرف اول را در کار می زنند، ارتباط مستقیم دارد.



