331a49d5f12d15ed7a1f99b5091bfcad

سفارش رنگرزی پارچه کتان پنبه ای 30/70

admin
۰۶ اکتبر ۲۰۱۵
۰ دقیقه مطالعه

سفارش رنگرزی پارچه کتان پنبه ای 30/70 بیشتر توسط تولیدی هایی که کار دوخت لباس کار را انجام می دهند صورت می گیرد.
از آنجایی که پارچه کتان پنبه ای که به 30/70 مشهور است برای دوخت لباس کار های خاص مناطق نفتی و گازی و سایت های پترو شیمی مورد استفاده قرار می گیرد بیشترین متقاضیان بافت و تکمیل آن پیمانکارانی هستند که سفارش دوخت و تهیه این البسه را برای این شرکت ها بر عهده گرفته اند.
این منسوجات با داشتن درصد بالای نخ پنبه ای در برابر شعله های آتش مقاومت کرده و جرقه و یا شعله به راحتی دفع می شود و یا در صورت آتش سوزی به بدن افراد نمی چسبد.
این پارچه ها را در کارخانه های نساجی و رنگرزی اصفهان با کیفیت بسیار خوب تولید و آماده می کنند.
شما عزیزانی که قصد خرید این منسوجات را با نازل ترین قیمت دارید و رنگ خاصی را برای آن انتخاب کرده اید می توانید از طریق این مرکز در اصفهان سفارش خود را ثبت کرده تا در اسرع وقت پارچه ها آماده و برایتان ارسال شود.

✍️ نظر خود را بنویسید