واردات پارچه لباس کردی زنانه از جمله کار های تور خامه دوزی شده از طرف
بسیاری از سرمایه گذاران استان کردستان معمولا انجام می گیرد.
واردات پارچه به حدی در کردستان برای مغازه داران سهل شده است که با سرمایه اولیه 50 میلیون تومان نیز به دبی سفر می کنند و به صورت مستقیم از آن جا خرید می نمایند.
شهر کوچکی مانند کامیاران به همین علت بازار داغی در بین استان های همجواری که مصرف کننده این مدل پارچه ها هستند شده است و تقریبا می توان گفت جای بانه و مریوان قبلا را با آوازه زیادشان در رابطه با پارچه گرفته است.
بین هر دو مغازه حتما یک پارچه فروشی زنانه وجود دارد که انواع کار های مجلسی و حتی ساده را برای فروش به نمایش گذاشته اند.
رقابت در این شهر بسیار فشرده و تنگاتنگ شده است و کمی هم بین بازاری ها بحث چشم و همچشمی به وجود آمده است.
اگر قصد دارید به صورت مستقیم از کسانی که ارزان تر از همه جنس هایشان را به فروش می رسانند خرید نمایید، می توانید از قبل با مدیران فروش ما هماهنگ نمایید تا برایتان تخفیف های ویژه نیز در نظر بگیرند.
هنگامی که شما از طرف سایت ما به این عزیزان فروشنده معرفی می شوید، به علت تیراژ بالای کار ما با قیمت های دیگری با شما کار خواهند کرد.



