نمایندگی پارچه اصفهان، فروش پارچه های تترون رنگی را ب قیمت ارزان تر از بازار اغاز کرده است. بافت تترون تولیدی اصفهان به طوریست که تار و پود این پارچه چنان منسجم است که زیر دستی عالی دارد.
شعبع پارچه و نساجی اصفهان، بهترین پارچه های رنگی تترون را با رنگ های زیبا و جذاب به سراسر ایران پیشنهاد می کند، پارچه ی تترون سال های زیادی است که تولید می شود، تقریبا از زمانی که صنعت نساجی در اصفهان رونق گرفت.
پارچه ی تترون به خوبی امتحان خود را در این سال ها پس داده است. این پارچه از نظر رنگ رزی در بهترین رنگ رزی ها رنگ شده و با بیش از 150 رنگ بندی، مورد سلیقه ی افراد زیادی می باشد.
استفاده از این پارچه ی تترون در موارد بسیاری مانند، بیمارستانی، عروسک سازی، سیسمونی و ….. کاربرد دارد. شما با خرید عمده از این نمایندگی و تخفیف ویژه به بهترین ها می توانید دست یابید.



