4ad38077b61d059563ce6066eba66860

حراج زمستانه پالتو زنانه در ساری

admin
۲۰ فوریه ۲۰۱۷
۰ دقیقه مطالعه

پالتو زنانه در پایان فصل سرما هم چون دیگر البسه زمستانه به صورت حراج در آمده و با قیمتی بسیار مناسب به فروش می رسد. شهر ساری یکی از مراکز استانی می باشد که این امر در آن انجام می پذیرد.
با نزدیک شدن به آخرین روزهای سال، شاهد جنب و جوش و تکاپوی مردم برای شروع فصل نو و سالی نو می باشیم. تکاپویی که از خانه تکانی شروع شده و به خرید های بی حد شب عید ختم می شود. در این میان فروشندگان اکثر فروشگاه ها از موقعیت استفاده کرده و برای جلب نظر بیشتر مشتریان لباس های زمستانه خود را با قیمتی پایین تر از آنچه تا بحال به فروش می رساندند ، به صورت حراج در آورده و در اختیار خریداران قرار می دهند.
پالتو زنانه هم جز همین دسته از لباس ها می باشد پالتو هایی شیک و زیبا که به هر دلیلی به فروش نرفته اند با قیمتی مناسب در این حراجی ها به فروش می رسند. شهرساری نیز از این قاعده مستثنی نبوده و فروشگاه های معتبر لباس زنانه در این شهر نیز محصولات خود از جمله پالتو را با قیمتی باور نکردنی به حراج گذاشته اند.

✍️ نظر خود را بنویسید