سایت پارچه ایران با یک سازماندهی دقیق راهی هموار برای خرید عمده پارچه های تضمینی ایجاد کرده که هموطنان حتی می توانند بدون مراجعه حضوری سفارش دهند.
این مرکز بدون شک سیم اتصال میان کارخانجان نساجی و پارچه با مشتری های عزیز است.
مدیران نساجی ها و تولید کنندگان انواع پارچه باید حواس شان همیشه به مشتری و در آمد همه قشر های مردم باشد و سعی کنند چیزی را تولید کنند که همه مردم ایران زمین قدرت خرید آن را داشته باشند.
مسئولان و مدیران ابتدا باید تحقیقاتی در مورد نیاز جامعه به عمل آورند و آن چه را که حاجت مردم است بر آورده کنند.
اگر کارخانه جات تولید پارچه بتوانند چنین عمل کنند و هزینه های اقتصادی را نیز در نظر بگیرند، مردم احتیاجی به خرید اجناس خارجی ندارند.
مردم با خیال آسوده بهترین پارچه های ایرانی را از کشور خودمان خرید می کنند.
اجناس داخلی همیشه در دسترس هستند قابل برگشت و تعویض می باشند.
گاهی گارانتی دارند و از الیاف بافته شده در منسوجات اطمینان خاطر پیدا می کنند و هر گونه رضایتی را حاصل خواهند کرد. این یک شعار نیست ولی در این چند ساله در سایت گروه پارچه ایران ثابت کردیم بهترین و کم درد سر ترین راه برای خرید های عمده پارچه هستیم و کسانی که با ما کار کرده اند خود می دانند که پارچه های این مرکز قیمت دست اول دارد و دارای کیفیت تضمینی است.



