پارچه ترگال و کجراه در رنگ های زیبا و متنوع از روشن تا تیره، مناسب برای لباس فرم و روپوش مدارس دخترانه و پسرانه است. عرضه مستقیم این پارچه از نمایندگی اصفهان انجام می پذیرد.
ترگال از پارچه هایی است که از بالا ترین تنوع رنگی برخوردار است به همین دلیل هر مرکز اموزشی، مدرسه و مهد کودک می تواند با توجه به سلیقه دانش اموزان خود، سن افراد، قدرت خرید خانواده ها، اب و هوای محیط و روانشناسی رنگ ها، ان رنگی که بیشتر مناسب می داند را برای لباس فرم خود تهیه کند.
تولیدی خا و پارچه فروشی ها خود بر این مطلب تسلط کافی دارند که این پارچه از لحاظ اقتصادی نیز بسیار به صرفه است.مخد کودک ها با توجه به ایجاد نشاط و روحیه بیشتر خواهان پارچه با رنگ های شاد و جذاب است و به همین ترتیب هر چه مقطع تحصیلی بالا می رود رنگ سیر تر برای پارچه انتخاب می شود.
این مرکز پارچه ترگال و کجراه را از کارخانه های مختلف از شهر اصفهان عرضه می کند. با مشاور فروش تماس داشته باشید تا از برند ها و نوع جنس هر کدام اطلاعی کافی پیدا کنید و سپس خرید خود را مطمئن تر انجام دهید.



