قیمت فروش عمده انواع پارچه شبه فاستونی شلواری ساده و طرح دار بر اساس گرماژ و درصد الیاف پلی استری متفاوت می باشد.
پارچه های شبه فاستونی یکی از ارزان ترین منسوجاتی هستند که از آن برای دوخت شلوار های تک مردانه و یا مانتو های مختلف بهره می برند. جنس این پارچه ها عمدتا پلی استری بوده که به دلیل ارزان بودن الیاف پلی استری قیمت منسوجات بافته شده با آن نیز ارزان می شود.
بیشتر مدارس نیز از این پارچه ها برای دوخت شلوار های دانش آموزان خود بهره می برند و برخی از تولیدی های خوش ذوق از نمونه های طرح دار آن برای دوخت کت های اسپورت استفاده می کنند.
قیمت فروش پارچه های شبه فاستونی شلواری را آیتم هایی همچون وزن پارچه و درصد الیاف فلامنتی آن و گاهی برند کارخانه بافنده مشخص می کند.
مرکز فروش پارچه ایران در اصفهان به عنوان نمایندگی فروش برخی از برند های خوبی مانند زرین فاستون و ابریشم تکس این منسوجات را با قیمت مناسب به صورت عمده به شما عزیزان متقاضی عرضه می نماید.



