9e6b5016b37d3793eae2548c2841f6d3

قیمت پخش پارچه تترون پیراهنی و مقنعه ای

admin
۰۵ آوریل ۲۰۱۶
۰ دقیقه مطالعه

قیمت پخش پارچه تترون پیراهنی و مقنعه ای خیلی کم دچار نوسان می شود و به علت تقاضای بالای بازار همیشه سرمایه در گردش این حوزه نخواهد خوابید.
پارچه تترون را بیشتر بابت پیراهن و مقنعه استفاده خواهند کرد و شاید علت تولید بالایش نیز همین دو مصرف باشد، که البته در بازار شهر یزد و اصفهان به وفور پیدا می شود تلرانس قیمتش نیز نزدیک به هزار تا دو هزار تومان نیز خواهد گردید و اصل قضیه برمیگردد به مرحله تکمیل و رنگرزی این پارچه که قیمتش را تا چه میزان برای تولیدکننده تمام کند.

اجازه دهید در رابطه با معامله تترون خاطره ای را برایتان تعریف کنم تا همیشه به این نکات ریز نیز در معاملاتی که انجام می دهید خصوصا برای پارچه های تترونی که تولیدش نیز مانند تقاضا بسیار زیاد است.
روزی که اوایل کارم بود و پارچه تترون را با یک مشتری معامله کردم و آن موقع هنوز شرکت خودمان وارد مرحله تولید و تکمیل نشده بود و تنها مبحث فروش را به عهده داشت، خواستم از شرکتی که یکی از برند هایی که تبلیغات زیادی برایش انجام نشده بود و در بازار نیز شناخته نشده بود استفاده کرده و با این کارخانه همکاری کنم.
در روز حدود 10 بار باید با این مرکز تماس می گرفتی تا بلاخره آنجا کسی پیدا می شد و تلفن را جواب میداد، وقتی هم با مدیر عامل تماس میگرفتی و میگفتی خرید دارم باز هم به کارخانه لینکت می داد و همین باعث خستگی مشتری می شد که چرا کسی جوابگویش نیست.
کاری که عملا برندتان با نابودی مواجه می شود.
دقیقا از آخرین استعلام قیمتی که از این شرکت داشتیم هنوز یک ماه کامل نگذشته بود که کلی هم رو قیمت هاشون کشیدن و با بداخلاقی کامل موقعی که خواستیم ازشون تخفیف بگیریم و چونه بزنیم جواب دادند که نخیر به همین شکل معامله می کنیم.
اونموقع ها ما مجبور بودیم شرایط به وجود آمده غیرقابل پیش بینی رو قبول کنیم و مقدار هزینه اضافی رو پرداخت کنیم چون نمی خواستیم بابت کیفیت و قیمتی که با مشتری خودمون صحبت کرده بودیم اعتبارمون به خطر بیفته و ما برای اعتبار و اعتمادی که مشتری بهمون کرده بود ارزش قائل بودیم اما نحوه پاسخگویی و مکالمه های کوتاه این کارخانه، بداخلاقی ها و عدم پاسخگویی تلفنی باعث شد در همان مرحله اولی که یک طاقه را برای نمونه صادراتی برای دفتر می خواستیم پشت دستمان را داغ کنیم و دیگر هیچوقت باهاشون ارتباط نگیریم و از دایره ذهنی خود به همین سادگی اسم این برند رو خط بزنیم.
هیچگاه این تجربه را برای برندتان و فروش محصولی که متعلق به خودتان است انجام ندهید.

برامون تجربه شد که این جور مواقع وقتی مشتری نیاز به راهنمایی و صحبت کردن با ما داره، وقتی نیازی به ارسال فاکتوری با شرایط خاص برای جای خاصی داره، وقتی که قرار است درخواستی رو به گوشمون برسونه سرتاپا گوش شویم و برای مشتری هایمان ارزش بیشتری قائل باشیم تا احساسی که خودمون راجع به خرید اون یه طاقه پارچه تترون داشتیم دیگه تکرار نشه.
یادتون نره مشتری که قراره ازتون خرید کنه به سادگی می تونه کنارتون بذاره و بره سراغ رقیب شما و این شمایین که پشیمون میشین چه موقعیت خوب مالی رو از دست دادم چون ممکن حتی یک طاقه تترون آغاز یک صادرات به کشوری مانند روسیه باشد.
به حمد و قوه الهی الان شرکت خود ما توانسته تبدیل به یکی از قدرترین تولیدکنندگان پارچه تترون شود و کیفیت های مختلف تترون را در بازار ارائه کند.

✍️ نظر خود را بنویسید