9268de7fe52b7737cbbb1e987c112eca

مرکز پخش ابزار و لوازم خیاطی صنعتی

admin
۱۳ سپتامبر ۲۰۱۵
۱ دقیقه مطالعه

برای راه اندازی و فعالیت به عنوان تولیدی لباس بایستی ابزار و لوازم خیاطی صنعتی مورد نیاز از مرکز پخش های این وسایل تهیه شود.
شکارچی، کشاورز یا ماهیگیر. کدام یک در تجارت و پیشرفت مناسب تر است؟
در تجارت انسان ها به سه دسته تقسیم می شوند. دسته ای مانند یک شکارچی عمل می کنند و مدام در انتظار فرصت و به اصطلاح بدست آوردن یک شکار عالی هستند. این افراد همیشه در حال دوندگی و تلاش بوده و نگرانی و استرس جزیی از وجود آن هاست. اطرافیان خود را یا شکار می بینند یا شکارچی. و در همه حال مراقب اوضاع هستند.
دسته دوم مانند یک کشاورز عمل می کنند. محصول خود را کاشته و در آرامش منتظر وصول نتیجه می شوند. این افراد نگرانی و عدم آرامش دسته قبل را ندارند. 
اما دسته سومی هم وجود دارند که مانند یک ماهیگیر عمل می کنند. ماهیگیر در آرامش و سکوت منتظر فرصت می نشیند. و زمانی که این فرصت به دست آمد با سرعت و تلاش و انرژی برای در اختیار گرفتن آن می کوشد. 
اگر قرار است به موفقیتی برسیم باید بدانیم که نه با آرامش کامل و نه با تلاش جانفرسا به آن نخواهیم رسید. بلکه باید ترکیبی از این دو را به کار ببندیم.
حال شما جزو کدام یک از این گروه ها هستید؟  


✍️ نظر خود را بنویسید