تولیدی های البسه براى دوخت لباس فرم بیمارستان، مدارس و سازمان ها، پارچه تترون، ترگال و کجراه را با نرخ روز تهیه می کنند.
مرکز تولید این پارچه استان اصفهان است که تمام باندهای مهنام، فدک، تک، لطیفه، نساج بافت و … در این شهر فعالیت می کنند.
مراکز درمانى، ادارات و مراکز آموزشى و … هر ساله دوخت فرم کارکنان و اعضاى خود را به تولیدى هاى پوشاک واگذار مى کنند.
با دانستن این مطلب به این موضوع مى رسیم که هر سال به مقدار زیاد پارچه ترگال، کجراه و تترون خرید و فروش می شود.
این نکته براى بسیارى از فروشگاه ها و مغازه داران فعال در فروش پارچه جالب است.
تولیدى ها و دوزنده هاى پوشاک براى راضى نگه داشتن طرف قرارداد خود بیشتر به دنبال پارچه اى هستند که اول از کیفیت خوبى برخوردار باشد و سپس رنگ ثابت داشته باشد.
راحتى در اتو کردن، پورز نگرفتن یا به اصطلاح تل نشدن نیز از نکات مورد توجه آنها است.
در بافت و تکمیل این پارچه الیاف باید با درصد استاندارد شده تولید شود و از آهارى مناسب برخوردار باشد. اگر ترگال و کجراه به صورت راکتیو رنگ آمیزى شود موقع شستشو خاصیت اب ژاولى دارد و در مقابل مواد شوینده از خود مقاومت نشان مى دهد و رنگ ثابت ان باقى مى ماند.




