اقتصادانان معتقدند با ظهور نمایندگی های اینترنتی امروزه اکثر متقاضیان تمایل به خرید عمده انواع منسوجات بیمارستانی رنگی و سفید و پارچه ترگال از این مراکز دارند.
از مشخصات بارز انواع منسوجات بیمارستانی که پارچه ترگال نیز جزو این پارچه ها می باشد، می توان تولید از الیاف پلی استر ویسکوز را دانست.
پارچه های ترگال بیمارستانی تولید شده از الیاف پلی استر ویسکوز نه تنها قدرت چروک پذیری مناسبی دارد بلکه بر اثر شست و شو دچار افت کیفیت یا آبرفت نمی گردد، مسئله ای که ممکن است برای پارچه های نامرغوب دیگر پیش بیاید و افراد مصرف کننده از البسه های دوخته شده از این پارچه ها را دچار مشکلات عدیده ای نماید.
پارچه ترگال را می توان مناسب ترین پارچه برای دوخت البسه های بیمارستانی در نظر گرفت، البته در این دسته بندی می توان پارچه های دیگر را نیز گنجاند.



