علیرغم اینکه عمده لوازم خیاطی از برندهای خارجی در بازار موجود می باشد اما گروهی از ابزار های اولیه ایرانی نیز توسط نمایندگی ها عرضه می شود.
با ورود تکنولوژی و دستگاه های صنعتی پیشرفته، برخی از لوازم اولیه خیاطی در کشور ما تولید شده و در بین نمایندگی های عرضه و نیز مشتریان، برندهای ایرانی نیز جایگاه و مقبولیت مناسبی یافته اند. این گروه از لوازم اولیه خیاطی توانسته اند با نمونه های خارجی رقابت کرده و بنابراین در سبد خرید عمده مشتری قرار گیرند.
از جمله لوازم خیاطی که با مارک های ایرانی در بازار خرید و فروش می شود می توان به انواع نخ، لایی چسب و نیز کش برای مصارف مختلف اشاره کرد. گرچه در چند سال گذشته این ذهنیت که کیفیت لوازم اولیه خیاطی خارجی بسیار فراتر از نمونه های ایرانی می باشد در بین مردم جا افتاده بود اما کارآفرینان فعال در این عرصه با همت و تلاش نشان دادند که می توانند بخشی از سهم بازار را در اختیار گیرند.
از آنجا که بسیاری از خریداران عمده طالب لوازم اولیه خیاطی ایرانی هستند نمایندگی های فروش عرضه این نمونه ها را نیز انجام می دهند تا به این طریق گروه های مختلف مخاطبان رضایت مندی شان را اعلام دارند.


