02c4fd8a795e17447d620d55af802096

واردات پارچه پرشیا خارجی درجه یک

admin
۱۹ دسامبر ۲۰۱۵
۰ دقیقه مطالعه

واردات پارچه پرشیا خارجی درجه یک توسط چندین تاجر اصفهان و تهران بیشتر انجام می گیرد. ایا خرید با قیمت دست اول این پارچه امکان پذیر است؟
هر سال بیشتر در اواسط زمستان تا اواخر بهار، صادرات و واردات پارچه پرشیا انجام می گیرد. از حجم بالای واردات پارچه های پرشیا می توان دریافت که فروش ان بسیار عالی بوده است و علاقه مندان زیادی دارد.
خیلی از صاحبان تولیدی های پوشاک عقیده دارند که بهترین پارچه مصرفی برای دوخت مانتو و لباس فرم مدارس پسرانه، همین پارچه های پرشیا مکانیک است.
پارچه های پرشیا حتی برای خرج کار هم باعث جذابیت دوخت می شود. در ضمن بهترین پارچه های ترگال و کجراه را نیز می توانید از مرکز ما تهیه کنید.
اگر به دنبال پارچه ای هستید که کاملا ضد چروک باشد و اصلا تل و پرز نگیرد به این پارچه فکر کنید. این پارچه چون ظاهر خیلی خوبی دارد همه تصور می کنند قیمت بالایی دارد، در صورتی که این طور نیست و بسیار هم با صرفه می باشد.
می توانید با شماره همراه در زیر مطلب تماس بگیرید تا اگر سوالی دارید به شما جواب داده شود.

✍️ نظر خود را بنویسید