پخش پارچه بنگال کشی خام که برای تولید شلوار بیشتر به کار خواهد رفت، معمولا از طرف فعالان اصفهان به سایر مناطق کشور انجام می شود.
تا همین چند وقت پیش تمامی تکمیل کار های بنگال در اصفهان انجام می شد، که بنا به درخواست اکثر مشتری هایی که اکثرا از مناطق مرکزی کشور بودند، تحقیق و بررسی در رابطه با نحوه تکمیل در رنگ رزی های استان های البرز و تهران به عمل آمد این نتیجه عاید شد که خیلی کیفیت کار بالاتر می رود و همچنین در هزینه ها کلی صرفه جویی خواهد شد.
عرض 1.6 و 1.7 این پارچه با تراکم بافت مناسب و کجراه و ساده با پود پنبه و ویسکوز عرضه می شود که قیمت متری هم حتی اگر به شما عزیزان اطلاع داده شود، به هنگام معامله قطعی به روی کیلویی معامله انجام خواهد شد، زیرا اگر متری باشد، پارچه در هنگام پیچیده شدن در طاقه کمی هدر رفت خواهد شد و البته مزیت بزرگی که عاید مشتری خواهد شد این است که هزینه به صورت صعودی برایش کاهش پیدا خواهد کرد.



