در بسیاری از نساجی های اصفهان تولید و فروش انواع پارچه تنظیف پنبه ای ، متقال ، ململ ، چلوار ، کفنی و اپیلاسیونی با وزن ها و عرض های مختلف انجام می گیرد.
یکی از بهترین پارچه های تنظیف کشور در اصفهان بافته می شود. علاوه بر تنظیف پارچه های دیگری همچون چلواری ، متقال ، کفنی و جدیدا” پارچه هایی تحت عنوان اپیلاسیونی که بیشتر مورد استفاده آرایشگاه های زنانه می باشد در عرض های مختلف انجام می شود.
با توجه به وزن این منسوجات قیمت آن ها تغییر می کند.
متقاضیانی که برای شرکت های صنعتی و یا ارگان های مختلف و همچنین کار گاه های کیف و کفش دوزی و یا هر جای دیگری که نیاز به انواع مختلف این منسوجات داشته باشند می خواهند خرید عمده انجام دهند می توانند از طریق این مرکز با قیمت های خود نساجی اقدام به خریداری پارچه های مورد نیاز خود کنند.
برای سفارش و خرید به هیچ عنوان نیاز حتمی به مراجعه حضوری شما عزیزان نیست و ما به نیابت از شما تمام مراحل خرید و ارسال را انجام می دهیم.




