جدیدترین پارچه پیراهنی محصول شرکت یزد را می توانید خیلی راحت از طریق مراکز پخش آن تهیه کنید.
دغدغه امروز تولیدکنندگانی که در امر پوشاک مردانه فعال هستند این است که اکثر مشتری های آن ها ممکن است مال شهرستان بوده و به صورت چکی با آن ها کار کنند و بودجه نقدی برای خرید پارچه خام مورد نیازشان نداشته باشند و همین بازار شب عید آن ها را با مشکل روبرو کند.
قبل از هرچیز وظیفه داریم شما را نسبت به کلاهبرداری های امروز بازار باخبر کنیم که مواظب باشید اگر با کسی چکی کار کردید، حتما استعلام حساب او را بررسی کنید و ترجیحا از او ضمانت ملکی بخواهید که اگر خدایی نکرده نتوانست به تعهد خود در معامله عمل نماید ملکی را از او داشته باشید که به جای ضرر مال خود بردارید.
سپس از جاهایی خریدتان را انجام دهید که شما را به سورس اصلی پارچه معرفی کند و با همان قیمت ها کارتان را انجام دهید که در این اوضاع بازار مجبور نباشید، هزینه اضافه ای نیز بابت واسطه های بازار پرداخت کنید.
ما نیز کنارتان هستیم و جای هیچ نگرانی را در معاملات برایتان نخواهیم گذاشت، به شرط اینکه به ما اعتماد داشته باشید و صفر تا صد کار را به خودمان بسپارید.



