آمار صادرات پارچه از ایران به کشورهای دیگر نشان می دهد که مدل ساده، بهترین گزینه برای فروش است؛ چراکه خریداران می توانند انواع طرح ها را روی آنها پیاده کنند.
در امر صادرات، خرید و فروش محدود نیست؛ چه از لحاظ حجم سفارش و چه از منظر تعدا سفارشات. یک واردکننده زمانی که از محصول راضی باشد، دفعات بعد نیز سراغ ما خواهد آمد و تبدیل به یک مشتری دائمی خواهد شد. پس اینجا مدل و طرح محصول اهمیت بیشتری پیدا می کند؛ چراکه قرار است دفعات بعدی نیز خرید بیشتری انجام دهد.
پارچه جزو نیازهای اساسی در زندگی ما انسانهاست. وقتی یک واردکننده اقدام به خرید کلان پارچه می نماید، سعی می کند تمامی نیازهای جامعه اش را بررسی کرده و خریدی انجام دهد که پاسخگوی همه آنها باشد. در حوزه پارچه، ایده آل ترین محصول، همن پارچه های ساده هستند؛ زیرا می توان روی آنها طرحهای متنوعی چاپ کرد و روانه بازار نمود. اینجاست که می بینیم همان واردکننده می تواند نمونه های مختلفی را به بازار عرضه کند و تنها کافیست روی طرح های مختلف مانور دهد و از تنوع ایجاد شده، نهایت سود را ببرد.




