فروش و نصب انواع پرده قابی را معمولا مغازه داران جزئی انجام می دهند و بنکداران کمتری مسئولیت نصب و یا راهنمایی در این رابطه را به عهده خواهند گرفت.
معمولا فروش عمده پرده را بنکداران بخش پارچه پرده ای به عهده خواهند گرفت زیرا قسمت دوخت، برش، نصب و همچنین سایر کارهای جانبی را پرده فروشی های متری به عهده می گیرند و اصلا جزو رسم بازار ایران نیست که مغازه داران عمده فروشی باشند و پرده های منازل را به صورت عمده انجام دهند.
پرده زبرا
اما به تازگی واردکنندگان پرده هایی مانند زبرا که جزو دسته بندی پرده قابی قرار می گیرند و دردسر مونتاژ کمتری داشته را به صورت جزئی برای منازل ارسال خواهند کرد به طوریکه مشتری قاب پرده خود را اندازه گرفته و به تامین کننده اطلاع می دهد پس از چند روز کاری پرده را به همراه سی دی آموزش نصب تصویری درب منزل تحویل خواهد گرفت.
ایده جالبی نیست تا نزدیک به عید هر سال خودتان پرده ای را که دوست دارید انتخاب و سپس نصب کنید؟



