ایا تا به حال پارچه های ترگال و کجراه را از مرکز فروش کارخانه نساجی فدک مستقیما خریداری کرده اید؟ اگر خرید کرده اید که از تفاوت قیمت کارخانه با بازار خبر دارید اگر هم نه که با این نمایندگی همراه شوید.
برای یکبار هم شده مستقیم از کارخانه خرید کنید و از قیمت ارزان و به صرفه ی آن استفاده کنید. مسلما قیمتی که از کارخانه می خرید با قیمت یک واسطه یا دلال خیلی فرق دارد.
مرکز فدک پارچه ی ترگال و کجراه کارخانه ی خود را، به صاحبان دوخت و دوز و یا صاحبان فروش پارچه با قیمت ارزان ارائه می دهد.
پارچه ی ترگال و کجراه مزیت های بسیاری دارد، اول اینکه تنوع رنگ بالایی دارد، دوم اینکه از رنگ رزی خوبی برخوردار است و سوم اینکه از جنس و الیاف مرغوبی بافته شده است و در نهایت قیمت ارزان آن می باشد.
این مرکز توزیع کننده و عرضه کننده ی پارچه ی ترگال و کجراه به تمام کشور ایران می باشد. شما می توانید به صورت حضوری و غیر حضوری خرید خود را انجام دهید و از فروشندگان این مرکز مشاوره بگیرید. خرید شما در اسرع وقت به مکان مورد نظرتان ارسال می شود.



