میزان متفاوت پخش عمده کفش در کشور نشان از نوسانات بازار کفش دارد. در زمان های مختلف از سال به دلیل ورود کفش های خارجی یا عدم توانایی خانوارها برای خرید مکرر کفش تقاضا برای خریداری عمده کفش به شدت کاهش می یابد.
میزان پخش عمده کفش در کشور می تواند میزان تقاضا برای تولید و تهیه ی کفش را مشخص کند. وجود کالاهای خارجی در برخی از مواقع و واردات بی رویه تقاضا برای خرید کشور و کفش ایرانی را کاهش می دهد.
میزان خرید و فروش کفش:
اگرچه ایران خود تا چندی پیش تولیدکننده برتر در این زمینه بود، اما اکنون انواع و اقسام برندها در بازار به صورت عمده وجود داردو مانع از فروش عمده محصولات داخلی می شود. کفشهای تولیدی کشورهای چین، ترکیه، فلیپین، تایلند، ایتالیا و کره در کشورمان وجود دارد و این واردات کفش باعث می شود مقداری از نیاز بازار با این کفش ها پاسخ گفته شود. با توجه به افزایش تقاضای خرید انواع محصولات خارجی در این زمینه معمولا افراد به خرید از برندهای معروف و شرکتی روی میآورند که این امر به پخش عمده کفش ایرانی ضرر می رساند.
<



