نمایندگی پارچه تترون پیراهنی درنا و پارس

admin
۰۵ دسامبر ۲۰۱۵
۰ دقیقه مطالعه

دو کارخانه مهمی که تولید کننده پارچه های تترون پیراهنی و مقنعه ای هستند برند پارس و درنا می باشند که در این نمایندگی با قیمت نساجی به فروش می رسد.
رشد بی رویه جمعیت و نیاز منسوجات انها باعث شده روز به روز بر تولید پارچه اضافه شود و کارخانجات با راه اندازی خط های جدید تولید، واحد های صنعتی خود را گسترش می دهند.
بسیاری از خریدارن عمده پارچه به شهر های اصفهان، تهران، یزد، مشهد و … مراجعه می کنند و اغلب نمی توانند پارچه با قیمت دست اول پیدا کنند چون معمولا بسیار افراد مدعی نمایندگی یا خرید مستقیم از کارخانه هستند.
گاهی باید به این موضوع فکر کرد که چرا سایت پارچه و پوشاک ایران تبدیل به اولین سایت پیشنهادی گوگل شده است و یا چرا بسیاری از افراد برای تهیه مایحتاج خود به این سایت مراجعه می کنند.
مشتری های سابق ما پس از خرید خوبی که از ما داشتند، ما را به همکاران و همشهری های خود پیشنهاد کرده اند و زبان به زبان تبلیغات بین مردمی برای ما اتفاق افتاده است.
حتی در بازار های بزرگ کسبه و فعالان پارچه به خوبی با سایت ما اشنایی دارند.
این بار ما با دو کارخانه بزرگ پارچه تترون پارس و سهند به توافق رسیده ایم که با ارزان ترین قیمت محصولاتشان را به مشتری های سراسر کشور عرضه کنیم.
پارچه تترون این دو برند در عرض های ٩٠ و ١٥٠ سانتی متر می باشد که با توجه به الگوی دوخت به ترتیب مناسب مقنعه و پیراهن می باشند.
برای تهیه پارچه ی تضمینی این دو برند از طریق شماره همراه زیر اقدام کنید. بسیار خوشحال می شویم با ما تماس داشته باشید.

✍️ نظر خود را بنویسید