ff27967c7a9e9979fe0897aca8c48a2c

پخش عمده مانتو در بهار 96

admin
۱۷ آوریل ۲۰۱۷
۰ دقیقه مطالعه

می دانستید پیش بینی شده بود در بهار سال 96 بیشترین تعداد مانتو جین را در بازار پخش برای ارائه داشته باشیم تا مغازه داران خرید عمده خود را بر روی نمونه های مانتو جین داشته باشند؟
مانتو یکی از نیاز های اصلی حوزه پوشاک زنانه کشور ایران است، به گونه ای که نمی توان خرید و فروش آن را نادیده گرفت و نسبت به مد و ایده هایی که در زمینه خرید، فروش و تولیدش در نظر گرفته می شود غافل بوده و نظری نداد.
در نیمه دوم سال 95 پارچه های جین به شدت بالایی خریدش از طرف تولیدکنندگان مانتو بالا گرفت و نمونه های مختلف پارچه لی مورد استقبالشان قرار گرفت و از همان زمان بود که بازاری ها پیش بینی کردند مانتو لی و جین در ابتدای سال 1396 مد می گردد.

پخش عمده مانتو

تب تند بازار مانتو سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت است که مراکز خرید تمامی نمونه های خود را در بازار ارائه کرده باشند زیرا این سه ماه است که خانمها حتما مانتو می خرند و در تیراژ بالای فروش مانتو شکی نیست. پس باید از قبل تعداد مانتو های خود را ارائه کرده باشید تا بتوانید شما نیز از استقبال بازار سهمی داشته باشید.
مراکز پخش عمده مانتو کجا هستند؟ باید به چه مکان ها، سایت ها یا اشخاصی جهت تهیه عمده مانتو مراجعه داشت؟

✍️ نظر خود را بنویسید