پارچه نمدی ساده در رنگ های متفاوت را می توانید به راحتی در بازار ایران تهیه کنید.
معمولا از پارچه نمدی ساده برای ساخت نمد رنگی استفاده میشود، بدین گونه که آنها را رنگ آمیزی کرده و به رنگ های دلخواه و پرفروش در می آورند.
این پارچه ها برای انواع تزیینات استفاده می شود.
کاربرد های نمد
نمد بسته به کاربرد مورد نظر ممکن است از نظر عرض، طول، رنگ یا ضخامت متفاوت باشد.
این ماده مات به ویژه برای لایهبندی و آستر مفید است زیرا متراکم است و میتواند بسیار ضخیم باشد.
الیاف نمدی معمولاً رنگ را به خوبی دریافت می کنند و نمد صنایع دستی در رنگ های مختلف موجود است در حالی که نمد درجه صنعتی معمولاً در حالت طبیعی خود باقی می ماند.
در واقع، نمد در کاربردهای متنوعی هم در محیط های مسکونی و هم در محیط های صنعتی استفاده می شود.
نمد در خوشبو کنندههای هوا، تابلوهای اعلانات کودکان، کیفهای صنایع دستی، لباسها و تزئینات جشن، پد تمبر، داخل لوازم خانگی، واشر، بهعنوان سفتکننده یا آستر لباس استفاده میشود و میتوان از آن به عنوان بالشتک برای تهیه پد برای دستگاههای پولیش استفاده کرد، یا به عنوان درزگیر در ماشین آلات صنعتی.
پارچه نمدی جزو محبوب ترین ها در ساخت اکسسوری ها و عروسک های نمدی و کیف و کفش های تزیینی یا رو فرشی،انواع گل سرها و… است که برای تولیدی های بزرگ که در کار ساخت این لوازم تزیینی فعالیت دارند بهتر است که مواد اولیه یا همان نمد های رنگی را بطور مستقیم از کارخانه نمد تهیه کنند تا در هزینه ها سیو سود داسته باشند.
رنگ کردن نمد
اندازه رنگ بر اساس ضخامت و وزن متفاوت است و معمولاً 100 متر (109 یارد) برای 2 میلی متر، 75 متر (82 یارد) برای 3 میلی متر و 50 متر (55 یارد) برای 5 میلی متر، 8 میلی متر و 10 میلی متر است.
رنگهای نساجی گیاهی در ظرف رنگ وارد میشوند و برای تثبیت رنگها، حرارت به آن اضافه میشود.
این فرآیند می تواند تا شش ساعت طول بکشد و رنگ با نمونه کنترل مطابقت داده می شود تا اطمینان حاصل شود که رنگ مناسب به دست آمده است.
ساخت پارچه نمدی ساده
این احتمالاً همان نوع نمدی است که:
اولاً، سفت تر از نمد فیبر طبیعی هستند، اما برش آن آسانتر است.
دو، آنها ارزان تر از سایر انواع نمد هستند.
سوم، آنها می توانند رنگدانه های مختلف را به خوبی جذب کنند، بنابراین شما می توانید آنها را با انواع مختلف رنگ های سرگرم کننده رنگ کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.