برای دادن سفارش بافت ، رنگرزی و تکمیل انواع پارچه پنبه ای می بایستی به مراکز معتبری که تجربه لازم را در این خصوص دارند مراجعه نمود.
از آنجایی که پارچه های پنبه ای نیاز به دقت بالایی در بافت و تکمیل دارند نمی توان برای این کار به هر کارگاه یا کارخانه ای اعتماد کرد زیرا منسوجاتی که از درصد نخ پنبه ای بالایی برخوردارند حساسیت زیادی در برابر فشار دستگاه بافندگی و دستگاه های تکمیل دارند که ممکن است در اثر یک سهل انگاری متراژ زیادی از پارچه خراب شود.
منسوجات پنبه ای که بیشتر با بافت های کجراه برای دوخت لباس های کار خاص و یا با بافت تنظیفی و چلوار برای دوخت دستمال های حوله ای و یا خشک کن نوزاد و در مواردی برای دوخت گیوه های کردی استفاده زیادی از آن ها می شود شامل همین گروه پارچه می باشند.
اگر شما نیز برای مصرف های ذکر شده و یا مصرف دیگری نیاز به بافت و رنگرزی و یا تکمیل نهایی منسوجات پنبه ای دارید می توانید از طریق این مرکز در اصفهان که سال ها تجربه کار در این حوزه را دارد اقدام نمایید.
سفارشات شما می بایست حتما با ارسال نمونه پارچه مد نظر برای ما در این مرکز آغاز شود تا عینا طبق همان نمونه دستور بافت و دیگر مراحل داده شود.



