نمایندگی فروش پارچه ترگال و کجراه اصفهان به صورت تخصصی تحولات بازار را می شناسد. متقاضیان انواع پارچه لباس فرم، به دنبال حرفه ای ها هستند.
از چالش های مهم مصرف کنندگان پارچه ترگال، کجراه و تترون، رنگ مد نظرشان است. منظور از رنگ این نیست که به دنبال قرمز هستند یا ابی.
منظور قرمزی است که هرچه در بازار می گردید یا سیرتر ان را پیدا می کنید یا روشن تر از ان. این بحث مربوط به کد یا لات رنگ است. در هر طاقه ای کارتی می باشد که مشخصات ان را نوشته است. یکی از موارد این کارت لات رنگ است.
طاقه هایی که لات انها یکی باشد یعنی که با هم رنگ شده اند و عینا شبیه هم هستند بدون ان که ذره ای سیر تر یا روشن تر از هم باشند.
در مطلب بالا فقط کمی به بحث رنگ پرداختیم. بسیاری از موارد دیگر در این نوع پارچه است که اینجا مجال ان نیست.
ما با همکاری مستقیم با برند های صاحب نام مهنام، فدک، تک، نساج بافت لطیفه، زیبا بافت، نیک، سهند و … باعث شده ایم که هموطنان عزیز بدون واسطه به صورت حضوری و غیر حضوری خرید کنند.
در مورد هر مطلبی اگر سوالی دارید خیلی راحت با ما تماس بگیرید.
ما اینجا هستیم تا دوستانه پاسخگوی شما عزیزان باشیم.



