پر سابقه ترین نساجی های کشور، در خطه مازندران واقع شده اند و پارچه های متقال که در این کارخانجات به صورت سنتی تولید می شوند، هنوز خریداران زیادی را به خود اختصاص داده اند. اما این کارخانه ها تنها به مشتریان قدیمی خود اعتماد داشته و با مشتری های جدید و یا خرده کار نمی کنند. پس مشتریان جدید چگونه می توانند سفارش متقال مورد نظر خود را ثبت کنند؟
در بین مردم معمول است که هر کجا به مشکلی بر می خورند، گناه را به گردن شرایط کشور انداخته و مثلا می گویند در خارج کارخانه ها راحت تر به مشتری اعتماد می کنند! در حالی که به هیچ وجه اینگونه نیست. در تمامی نقاط دنیا، کارخانه ها تنها با مشتریان عمده کار می کنند و علاقمند هستند بیشتر، مشتری های قدیمی را حفظ کنند تا اینکه به مشتریان جدید جنس بفروشند.
پس تکلیف مشتری خرده یا مشتری جدید که می خواهد محصول را با قیمت مناسب تهیه کند، چیست؟
عمده فروشی پارچه متقال مازندران
کار عمده فروش ها این است که ریسک بالا را تحمل کرده و از کارخانه به صورت عمده خرید نمایند. این افراد به سود پایین راضی هستند و اگر کسی از عمده فروش خرید کند، عملا با قیمتی که اندکی بالاتر از قیمت کارخانه است، جنس را تامین می نماید.
این فرصت بزرگی هم برای کارخانه است، چون بارش شکسته می شود و خرد می گردد و هم فرصتی برای مشتریان جدید است که بتوانند با قیمت خوبی محصول مورد نظر را تامین کنند.
گروه ما با ایجاد شبکه ارتباطی قوی با بهترین کارخانجات تولید متقال کشور، محصولات را با قیمت مناسب عرضه می نماید. بنابراین ثبت سفارش متقال یزد، اصفهان، مازندران و تبریز در این فروشگاه امکان پذیر است.


