بزرگ ترین توزیع کننده های پراچه های تترون در انواع طرحدار یا ساده در پایتخت ایران، تهران قرار دارند که به صورت عمده محصولات خود را به فروش می رسانند.
پارچه های تترون طرح دار همانند پارچه های تترون ساده جنسی فوق العاده لطیف، ظریف دارند و همچنین ضد حساسیت و خننک می باشد که این نوع پارچه بسیار مناسب برای فصل های گرم و هوای گرم می باشد.
در تولیدی های سراسر کشور پارچه های تترون طرح دار در عرض های 90 و 150 سانتی متر دوخت و دوز می شوند. طرح های این نوع پارچه راه راه و چهار خانه می باشد.
انواع پارچه های طرح دار کاربرد زیادی در دوخت و خرجکار دارد، در شرکت های توزیع کننده با هر طرح و هر رنگی به صورت عمده پخش و توزیع می گردد. مشتریان به راحتی می توانند جهت خرید انواع پارچه طرح دار به صورت عمده با شرکت های توزیع کننده در ارتباط باشند.



