انواع زیباترین پارچه های مجلسی نگین دار از جنس مخمل و تور را می توان به تازگی از طریق کانال رسمی شرکت تهیه نمود.
پارچه های مخمل جزو زیباترین طرح هایی هستند که بدون هیچ نگین یا چاپی و به تنهایی نیز خالق پوشاک بی نظیری در حوزه لباس زنانه خواهند بود.
حال چندین نمونه از پارچه های مجلسی نگین دار از جنس مخمل و حریر به تازگی در کردستان و شهرهای غربی مد شده است که می طلبد تا تولیدکنندگان لباس های زنانه مانوور بسیار خلاقانه ای بر روی تولیدات جدید خود داشته باشند.
انواع پارچه مجلسی
طرح های قبلی خود را فراموش کنید و دیگر سراغ پارچه مجلسی که در چند سال اخیر خریده اید نروید و ایده های نویی را که ما در اختیارتان می گذاریم تست کنید تا بتوانید بهترین و جدیدترین پارچه های مجلسی را داشته و در رقابت خود برای بازار عرضه و تقاضا حرفی برای گفتن داشته باشید.
طرح پارچه پیراهنی که دیدید عرض 1.5 متر داشت و برای لباس های بلندی که دامن کلوش دارند می تواند زیبا باشد و خیلی شیک در بین بقیه تولیدات پوشاک شما خودنمایی کند.
منتظر چه چیزی هستید؟ چرا یکی دو قواره از این پارچه مجلسی های جدید را خریداری نمی کنید تا به صورت تجربی لباسی را که از آن می دوزید در استقبال مشتریان از خرید ببینید و خیلی سریع تبدیل به یکی از مشتریان عمده آن شوید.



